Diskuse na téma Sexy prádlo

16. 03. 2021 | Prostě sex

Ahoj .. potřebovala bych poradit. Jak podle vás chlapi berou na sexy prádlo nebo dokonce nějaké oblečky ? Chtěla bych si pořídit něco na předehru, ale nevím jestli to není zbytečnost ?

Hana 26.12.2022

Já si kupuji erotické prádlo a manžel to má také moc rád.

Sára 29.03.2022

Tak záleží určitě na chlapovi..ale ten můj miluje když si koupím nějakej obleček na e-kondomy a pak s tím hrajeme jakoby erotické divadlo. :D

Kiska 03.03.2022

Já si fakt luxusní koupila na https://e-kondomy.cz/ má velikej úspěch u partnera… ;-)

kiki29 11.04.2021

Ahoj, jsem s mým 6 let, za tu dobu už je potřeba nějaká obměna... Takže jsem to taky zkusila.. :D a vyplatilo se :D Šla jsem rovnou do korzetu :P No a zjistila jsem, že si musím něco takovýho pořizovat častěji asi :D :D Koupila jsem ho tu https://miorio.cz/ A zbytečnost to určitě není, jak říká Inna ;-) Tak ať dobře vybereš!

Inna 04.04.2021

Na pěkné prádýlko podle mě bere každý chlap :) takže to určitě zbytečnost není, každá žena by měla mít nějaké hezké prádlo v šatníku.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat